Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Láng diffúzorok - aromaterápia és látvány

Láng diffúzorok - aromaterápia és látvány

Egész furcsa megoldás, de mégis gyönyörű a láng effekteket használó aromaterápiás párologtató készülék. Hőtermelés nélkül, ultrahangos eljárással porlasztja a vizet, így párásít és a kiömlő párát lánghatású LED fénnyel világítja meg. Tökéletesen szép az illúzió!

A most már hazánkban is elérhető új típusú aroma diffúzor meglepetésként robbant be a párologtatók piacára. Egy kósza ötlettel kezdődött, egy új elgondolással, mely mégis sikeresnek bizonyult. Néhány hónappal ezelőtt jelentek meg a piacon az első ilyen típusú készülékek, majd sorra több gyártó is kiadta a maga verzióját. Amiben mindegyik láng diffúzor megegyezik, az a láng hatású párologtatás. A láng diffúzorok egy virtuális láng és egy aroma diffúzor integrálásával készültek.

Miért jó az ultrahangos párásító?

Az ultrahangos technológiával történő párásítás során a készülék porlasztó lemezei kb. 2,4 MHz frekvenciával rezegve bontják finom, hideg párává a vizet. Mivel hideg párát állít elő, nem melegíti fel a készülékbe töltött vizet. Ez a működés alkalmassá teszi aromaterápiás használatra. A terápiás illóolajok a víztartályból a vízzel együtt porlasztásra kerülnek. A művelet során nem keletkezik hő, így az illóolajokban lévő kémiai összetevők változatlanok maradnak, azok terápiás hatása nem csökken.

A készülék víztartályban lévő illóolajok hevítés nélkül kerülnek a finom párába, így 100%-ban megőrzik jótékony hatásukat.

Hogyan kerülnek lángok a diffúzorba?

A láng diffúzorok csak a nevükben hordozzák a lángokat, amit a szem valójában lángoknak és füstnek vél, az igazából ügyes illúzió. A készülék tetején lévő kiáramló nyíláson át távozik az ultrahangos porlasztó által készített hidegpára, mely egy speciális, alulról történő megvilágítással tökéletesen imitálja a lángokat.

A hatás lenyűgöző. Olyan, mintha lángnyelvek csapnának ki a készülékből. A fények abszolút jól hozzák a lángoló tűz illúzióját. Emellett a tűz hatását fokozza, hogy a hömpölygő pára látszatra hasonló a kiáramló, gomolygó füsthöz.

Milyen funkciói vannak egy láng diffúzornak?

  • Aromaterápiás célra is használható, illóolajjal használva finom illatot varázsolhatsz otthonodban.
  • Az automatikus kikapcsolás funkciójának köszönhetően nem kell attól félned, hogy elfelejted kikapcsolni, amikor kifogyott a víz, biztonságos a használata.
  • A működése időzíthető: 1 óra, 3 óra, 6 óra és a folyamatos üzemmód közül választhatunk.
  • 240 ml-es víztartály akár 10 órányi folyamatos párát biztosít.
  • Fény intenzitási mód választható: gyenge és normál fény közül.

Az aroma diffúzorok jótékony hatásai

  • Nedvesítik a száraz levegőt, ezáltal nemcsak kellemes, de optimális páratartalmú környezetet teremtenek.
  • A hidegpára és az illóolajok által csillapítják a köhögési ingert, enyhítik az allergia, asztma tüneteit.
  • Az illóolajok terápiás hatásának köszönhetően segítenek megnyugodni, megszabadulni a stressztől és segíthetik a pihentető, mély alvást.

A láng diffúzor csendes működésű, meleg fényének köszönhetően ezzel a diffúzorral romantikus és meghitt hangulatot teremthetsz otthonodban.

Tartalomhoz tartozó címkék: aroma diffúzor aromaterápia
Az oldal tetejére