Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Diffúzorok - aromaterápiára vagy párásításra

Az általunk forgalmazott aromaterápiás diffúzorok nagyrészt ultrahangos technológiával bontják finom, hideg párává a vizet. A tartályban lévő illóolajok hevítés nélkül kerülnek a finom vízpárába, így 100%-ban megőrzik jótékony hatásukat. A  diffúzorokkal lehet a legegyszerűbben, legbiztonságosabban és a leghosszabban kihasználni az illóolajok hatásait. Használhatod térillatosításra akár otthon, akár autóban. Lehet aromaterápiás céllal: nyugtató, meditációs célra, vagy épp levegőfertőtlenítésre is használni.

Az autós diffúzorok főként aroma diffúzor klipszek, melyek nemesacélból készültek és egyszerűen csíptethetők az autó műszerfalán lévő szellőzőrácsra. Nagyon dekoratívak, akár rosegold színben és kőberakásos verzióban is elérhetők. Emellett a szivargyújtó töltőhöz csatlakoztatható ultrahangos autós diffúzorok is elérhetők.

Az aroma diffúzorok egyes típusai távirányítóval is működtethetők épp ezért ezen párologtató készülékeket egy külön kategóriából is elérheted. A diffúzorokhoz és aromaterápiához elérhető kellékek között megtalálhatók az illóolaj tartók és a diffúzor tartó tálcák is.

Az oldal tetejére