Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Namaste India masala füstölők

1956-ban Mr. P. V. Subbaiah Shetty megalapította a ’’Sri Srinivasa Agarbathi Company nevű füstölőket gyártó céget Chintamaniban, egy Bangalore melletti kisvárosban, és 1957-ben Bangalore városába költözött. 29 évvel később „Orkay Fragrance” névre keresztelték, „Snake Brand” védjeggyel. Noha az évek során megváltozott a név és a székhely, de a személyazonosság megmaradt. Több mint 60 éves, mélyen gyökerező tapasztalattal rendelkezik a füstölő-kémia területén, márkájuk hiteles, tiszta és prémium minőségű.

A Namaste India füstölők az Ayurvedára, a meditációra és a szentségekre alapoznak, melyek erős hatását és iránymutatásait felhasználták a termékekben, hogy megőrizzék a tradicionális örökséget. Kiváló minőségű füstölők széles választékát kínálják, amelyek fényükkel  megvilágítják otthonunkat és a lelkünket. Jelenleg India egész területén jelen vannak, s a világ számos országában elérhetők termékeik. Minden füstölő kézzel készült, kézműves és kézzel hengerelt, hogy hiteles és tiszta maradjon.

Rendezés:

AMIT A FÜSTÖLŐKRŐL ÉRDEMES TUDNI

Olvasd el blogbejegyzésünket, melyből megtudhatod, hogy mióta használunk füstölőket, miből készülnek és milyen fajtái vannak!

AMIT A FÜSTÖLŐKRŐL ÉRDEMES TUDNI

Az oldal tetejére