Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

100% tiszta illóolajok - természetes, minőségi illóolajok

Az illóolajok tömény, és általában vízzel nem keveredő folyadékok, amelyek illékony vegyületeket tartalmaznak, és növényekből vonják ki őket. Az illóolajokat általában desztillációval, vagyis lepárlással (víz-, vízgőz-, vagy gőzlepárlás) állítják elő. Az illóolajok fényre, hőre, levegőre érzékenyek, mert azok az oxidációt és a gyantásodást elősegítik.

Nevükhöz híven az illóolajok egyik legjellemzőbb tulajdonsága, hogy szoba hőmérsékleten is jelentős gyorsasággal elpárolognak, ami után nem hagynak zsíros nyomot vagy foltot. Azonban hagyhatnak más jellegű, színes foltot, mivel az illóolajok egy része színes összetevőket is tartalmaz.

Kínálatunkban elérhetők 100% tisztaságú, természetes, esszenciális illóolajok és olyan szintén tiszta, 100%-os illóolajokból álló illóolaj keverékek is, melyeket különböző aromaterápiás cél érdekében, hatásos illóolaj keverékként tudsz megvásárolni. A nálunk kapható összes illóolaj tiszta, hígítatlan, természetes alapanyagokból előállított illóolaj. Emellett a kínálatunkban szereplő egyes illóolajok rendelkeznek hazai vagy nemzetközi BIO minősítéssel is.

Válassz illóolaj kategóriáink közül:

Az oldal tetejére