Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Golden Nag masala füstölők

A Vijayshree Fragrance 1990 óta gyárt hagyományos és innovatív füstölőket. Székhelyük: Rammohanpuram, Bangalore (Dél-India). A vállalat hisz a minőségben és az exkluzivitásban, mely tükröződik mind a tervezésben és a csomagolásban is, mindezt a nemzetközi szabványoknak megfelelően. Igényes és illatuk alapján méltán kedvelt füstölőik szerte a világon elterjedtek.

A füstölőpálcákhoz porított illatos gyökereket, kérget, virágokat, leveleket, fákat, természetes gyantákat, illóolajokat, gumikat használnak. A nyersanyagokból vízzel elkeverve pasztát kevernek, melyeket bambuszpálcákra visznek fel. A gyártási folyamatok teljes mértékben manuálisak.

Termékeik a „GREEN REVOLUTIONS” & Anti Health Hazardous mozgalmak részét képezik. Természetes olajok, gyógynövények, kisebb erdészeti termelésű termékek, aromában gazdag anyagok, helyreállított olajok, rezinoidok mind környezetbarát összetevők, amelyek nagyon biztonságosak. A termékek nem tartalmaznak mérgező és egészségre veszélyes anyagokat. A SONCP szerinti tesztelési tanúsítványok igazolják, hogy a tiltott/mérgező anyagoktól mentesek a termékek.

Rendezés:

AMIT A FÜSTÖLŐKRŐL ÉRDEMES TUDNI

Olvasd el blogbejegyzésünket, melyből megtudhatod, hogy mióta használunk füstölőket, miből készülnek és milyen fajtái vannak!

AMIT A FÜSTÖLŐKRŐL ÉRDEMES TUDNI

Az oldal tetejére