Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szójagyertyák betonban

A webáruházunkban elérhető illatgyertyák mind természetes alapanyagú szójaviasz gyertyák. A szójagyertya természetes, növényi alapú szójaviaszból készül, nem tartalmaz paraffinviaszt, mint a hagyományos gyertyák. A szójaviasz a szójabab növényi olajából készül, nem tartalmaz kőolaj származékokatA szójaviasz nem mérgező és sokkal tisztábban ég.

Mindenféle segédanyagok, toxinok, rákkeltő anyagok vagy szennyező anyagok nélkül készül, ami azt jelenti, hogy gyertyáink kisebb valószínűséggel váltanak ki allergiát. Növényi alapú viaszként nem bocsát ki káros melléktermékeket, és nem termel fekete kormot sem. Mivel alacsonyabb hőfokon ég, mint a hagyományos gyertyák, így az égési ideje jóval hosszabb, sokkal tovább használhatjuk őket. A szójagyertyák, mint illatos gyertyák általában természetes illatanyagokat, főképp illóolajokat tartalmaznak, így használatkor finom és természetes illattal töltik meg a helyiséget.

Rendezés:

Miért válassz szójaviasz illatgyertyát?

  • A paraffingyertyáknál akár 90%-kal kevesebb korom keletkezik az égés során.
  • A hagyományos gyertyáknál tovább, akár 50%-kal hosszabb ideig égnek.
  • Nem tartalmaznak kőolaj származékokat,  mérgező anyagokat, így biztonságosak a gyermekek és a házi kedvencek számára.
  • Gyönyörű,, tiszta lánggal égnek.
  • ​A szójaviasz alacsony olvadáspontjának köszönhetően a szójaviasz gyertyák illata gyorsabban felszabadul és intenzívebben illatosítja otthonunkat.
Az oldal tetejére